Redaktörens spalt

Tommy Persson
Förra årets fyra nummer har månaderna maj, september, november och december på framsidan. Mina intentioner att sprida ut numrena bättre i år verkar motarbetas av onda krafter. Speciellt så går det väldigt långsamt att göra Månblad om jag inte får något material så det är alltså inte alls mitt fel att årets första nummer är så här sent. Så jag uppmanar alla gamla och nya skribenter att vara flitiga under sommaren så att nästa nummer blir välfyllt.

Dödslinjen för nästa nummer är 1 juli. Om jag får mycket material så kan det kanske komma ut ett nummer innan jag åker på Skottlandsemester den 5 augusti. Annars så är den praktiska dödslinjen någon gång i september.

Det är fler än jag i föreningen som tänker åka till ConFiction i Glasgow. Jag räknar därför med många trevliga rapporter från världskongressen.

Nu har jag lite utrymme kvar så jag tänkte informera om lite annat. På årsmötet budgeterade vi lite pengar för tidskriftsinköp. Om man hittar billiga intressanta tidskrifter som inte finns i biblioteket kan man köpa dem. Vi har också bestämt att fixa ett fotoalbum med LSFF-relaterade foton. Jag samordnar detta så om ni har foton kan ni antingen ge negativen till mig så beställer jag kopior eller så kan ni beställa kopior själv och ge dem till mig så får ni ersättning för kostnaderna.


LSFF:s hemsida