Rogers bilfond

Thomas Padrón-McCarthy
För någon tid gjorde Roger Klein sig av med sin bil. Vi vet inte varför, men vad orsaken än var så är det sorgligt. Rogers bil var nämligen, till skillnad från alla andra bilar i universum, inte ett renodlat ondskans verktyg för spridande av avgaser, smuts och lidande. I stället var den ett praktiskt transportmedel för LSFF, eftersom Roger skjutsade oss i den till olika ställen dit LSFF behövde åka.

Men nu har Roger ingen bil längre.

Så kan det förstås inte få fortsätta, så ansvarskännande LSFF-medlemmar har startat en insamling till en ny bil åt Roger. Hittills (27 december 1995) finns i denna Rogers bilfond 73 kronor (varav en böjd) och 50 öre, samt tre danska kronor och en samling utländska mynt.

Den gudomligen lysande äre- och hjältelistan över bidragsgivare ser ut sålunda:

1. BLV 25:-
2. Padrone 10:-
3. Tommy 10:-
4. Mhulan 6:-
5. Hans Persson 4:50
6. Stina Edelfeldt 3:-
7. Andreas och Carina 6:-
8. Tommys soffa 1:50
9. Calle Dybedahl 1:-
10. Ingvar 1:-
11. Roger 1:- (den böjda)
12. Redin 3 danska kronor
13. Leif Stensson 4:50 + de utländska mynten

Tyvärr måste vi meddela att de experter på bilpriser som vi konsulterat påstår att bilar är dyrare än de 73:50 som finns i fonden. Det är svårt att tro att så skulle vara fallet, med tanke på hur farliga, otrevliga och onda bilar är, men många människor är ju konstiga och trissar kanske i sitt oförstånd upp priserna på bilar till både ett och två hundra kronor.

Därför behöver Rogers bilfond fler bidrag! Skänk skänk skänk fnord skänk!


LSFF:s hemsida